Entra | Registra't

Qui som

Llegir, llegir, llegir…

Llegir és riure, plorar, tremolar, descobrir, rebel·lar-se, desitjar, fins i tot passar una mica de por.
Llegir és imaginar, conèixer, divertir-se, pensar, sentir, aprendre.
Llegir és una manera de viure.
Llegim a casa, a la biblioteca, al parc, a la piscina, a l’escola.

Comencem a llegir quan som petits, i continuem llegint mentre anem creixent; llegir és una manera de créixer.

Llegir és una manera de ser.

Des de fa més de 35 anys, a Santillana hem fet possible que molts nens i joves adquireixin el gust per la lectura gràcies als nostres llibres, als nostres autors i als nostres personatges. Però els temps han canviat. Les noves maneres de llegir, els nous suports de lectura i les noves maneres de relacionar-se els lectors entre si, compartint un territori comú i una manera de viure i de ser a través dels llibres.

“Som el que llegim.”. Amb aquesta filosofia neix jollibre, el nou projecte de literatura infantil i juvenil de Santillana.

Un nou projecte per a tots, amb llibres que s’adeqüen a cada edat (prelectors, infantil i juvenil) i que intenten abastar argumentalment diversitat de temes, de gèneres, d’eixos transversals, etc. En definitiva, moltes històries per poder arribar a molts lectors. Buscant sempre la convergència entre diversió, aprenentatge i educació.

A jollibre mantindrem el gran fons editorial de títols que ja són clàssics de la literatura infantil i juvenil, i obrirem el catàleg als nous talents de la literatura i la il·lustració.

Autors com ara Roald Dahl, Angela Sommer-Bodenburg, Michael Ende, Gianni Rodari, Jordi Sierra i Fabra, Miquel Arguimbau, Francesc Miralles, Care Santos, Laura Borràs…

Personatges entranyables com ara Òscar, Bartolo, Lucas Lenz, Anton, Matilda, Ruperto, la bruixeta Encantada…

Títols inoblidables com ara El Dit Màgic, Frin, Llibre de les bèsties, La historia interminable, Momo, El petit vampir...

A tots, s’hi aniran unint les properes novetats que anirem editant i que estem segurs que agradaran als lectors.

Però el nostre objectiu és que jollibre sigui més que una nova col·lecció de literatura infantil i juvenil, volem que jollibre sigui una experiència i volem crear, al seu voltant, una comunitat lectora. Més enllà del llibre i la lectura, volem que jollibre esdevingui una experiència generadora d’activitat, de relació i de coneixement.

Per això hem creat una nova pàgina web (www.jollibre.cat) que permetrà accedir al catàleg complet i també a l’oferta de recursos adreçada a professors i família.

Jollibre neix unit al projecte educatiu de Santillana amb la voluntat de ser un espai comú on els lectors se sentin membres d’una comunitat, d’un col·lectiu nombrós, entusiasta i còmplice. I, per això, potenciarem el contacte permanent amb els lectors a través del perfil “jollibre” a Facebook i Twitter. I amb els mediadors/recomanadors en el procés de lectura (professors, llibreters, pares i mares) a través del perfil/canal “loqueleo Santillana” a Facebook, Twitter i Youtube.

Llegir és una manera de ser.

“Som el que llegim”.

I a jollibre volem comptar amb tots vosaltres…