Entra | Registra't

Actualitat

5 manualitats per decorar aquest Nadal

Hi ha èpoques de l'any en què és necessari donar-li una mica d'ambient a la casa. Aquesta és per antonomàsia Nadal!

Aquí van cinc idees senzilles i molt econòmiques per decorar la teva casa, el portal, la  classe i fins i tot per a enviar alguns bons desitjos als qui estan lluny:

1. Felicita Nadal amb originals postals. Només has de doblegar una cartolina i afegir a la portada unes fulles seques, purpurina, estrelles, un llaç o fins i tot una foto teva de la qual surti una bafarada felicitant l'Any Nou.

https://littlepinelearners.com/nature-christmas-cards-to-make-with-kids/


2. Podeu aprofitar els cartons del paper per fer figures nadalenques. A banda dels cartons, només necessitareu unes poques coses més, com a pintures i cartolines. Idees: ninot de neu, Reis Mags, rens...

3. Les veles són un dels elements decoratius més utilitzats durant Nadal però sabies que pots decorar-les al teu gust si les recobreixes de pals de canyella, li pegues purpurina o les folres amb llaminadures? Un truc! Una senzilla vela sobre una ampolla es veu més bonica.

https://www.navidadalacarta.com/portfolio-items/velas-con-ramas-de-canela/

4. Les corones nadalenques decoren les portes de moltes llars i ben segur que gairebé totes són iguals. T'agradaria que la teva destaqués? Prova de fer-la sobre un llit de poliasa amb botons de colors i grandàries diferents o bé amb palletes o amb pinces de la roba que prèviament hagis decorat.

http://www.gwennypenny.com/2010/12/haul-out-holly-day-8-with-craftiness-is.html5. I què em dius si fem unes boles per a l'arbre originals amb pinyes, cotó, suros d'ampolles, caramels...

https://afancifultwist.typepad.com/a_fanciful_twist/2009/12/lets-make-cotton-ball-garlands-visits-from-fairies-snippets-of-life.htmlTens ganes de més? Dona un cop d'ull a les idees que et proposen en aquest vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=id0td1paxqu

No podràs dir que Nadal és avorrit i consumista.