Entra | Registra't

Actualitat

7 plans per a nens i nenes en primavera

La primavera és una etapa de floreig en la qual el sol apareix i triga més a amagar-se. Els núvols cedeixen el pas als dies clars i ens ve més de gust fer plans. Necessites idees? Dona un cop d'ull a aquestes propostes! Ara ja no pots dir que no se't va proposar un bon plan...

  1. Surt a passejar per la ciutat, pels parcs. Totes les ciutats i pobles tenen parcs meravellosos que ben segur que no coneixes.
  2. Si ja en coneixes els parcs, treu l'explorador que portes a dins i surt a conèixer el més enllà. La platja, la muntanya, la terra! Tots els racons magnífics que t'envolten.
  3. Per gaudir d'un dia complet, fes-te la motxilla, una ampolla d'aigua i uns entrepans. Si ets d'aquells a qui els agrada cuinar prepara el dia anterior una truita, uns pebrots farcits o carn arrebossada. Quina bona pinta!
  4. És l'època de plantar flors, així que mira la maceta i replanta aquelles flors que hagis perdut durant l'hivern.
  5. Amb el bon temps ve més de gust sortir al carrer i jugar amb els amics. No has de perdre'n l'oportunitat: truca'ls!
  6. És un bon moment per anar a visitar animals, a les granges, perquè els animals estan en aquella època de donar a llum. Una experiència immillorable. 
  7. És cert que sempre és un bon moment per llegir, però poder llegir fora de casa té el seu punt. Busca l'ombra d'un arbre, d'un bon prat, a la platja... Llegir és un bon pla!

I, si no saps què llegir, aquí teniu unes bones recomanacions: