Entra | Registra't

Actualitat

Autores de Jollibre presents als "Encontres amb autors"

Onze autors participaran en les trobades, dirigides als centres escolars, clubs de lectura, escoles d'adults i associacions culturals - El 6 de febrer comença gemma pasqual, autora d'obres com "La fàbrica", "Et recorde, Amanda", "La rosa de paper" o "Vampira".

La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu ha posat en marxa, un any més i en col·laboració amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i Bromera, els «Encontres amb autors», que començaran el 6 de febrer amb una sessió a càrrec de Gemma Pasqual. Aquests encontres són el final d'un treball que, prèviament, ha començat a les aules amb la lectura de l'obra d'un autor o autora. Molt del públic assistent ha llegit "Marina", "L'últim vaixell" i altres títols de l'escriptora valenciana. A més, Jollibre conta amb la presència d'altra de les seues escriptores, com ara Maria Jesús Bolta, que publica amb nosaltres "En quin planeta vius?"

La trobada serà gratuïta i està adreçada a grups de Primària, ESO, Cicles Formatius, Batxillerat, Escoles d'Adults, associacions culturals i clubs de lectura. Hi haurà un màxim d'alumnes per grup: 60. Si no voleu quedar-vos-en sense places, els docents han de contactar amb la Biblioteca Valenciana al telèfon 963874000 o enviar un correu a bv@gva.es.