Entra | Registra't

Actualitat

Consells per sobreviure al dilluns més trist

Consells per sobreviure a dilluns més trist de l'any:

Segons Cliff Arnall, i la seva fórmula que a pocs convenç, avui és Blue Monday o, perquè ens entenguem, el dia més trist de l'any. Potser no és el teu cas ni aquest càlcul pseudocientífic sigui encertat però és DILLUNS i fins i tot Garfield estaria d'acord que no és un bon dia.

Per això ens hem proposat de millorar aquest fatídic dia amb alguns consellets:

1. Somriu. Sí, ja sabem que no estem per orgues però fes l'esforç de somriure, almenys, a una sola persona i descobriràs que és una malaltia contagiosa.

2. Menja alguna cosa dolça. Segur que fa dues setmanes que et desintoxiques dels dolços nadalencs. Compra't una llaminadura, una cosa tan insignificant et farà feliç.

3. Posa la teva cançó preferida. Aquesta que sona al teu cap els divendres a la tarda i que et fa moure el teu cos serrà.

4. Envolta't d'amics. Probablement avui és un bon dia per fer aquesta crida que fa setmanes que ajornes.

5. Llegeix (aquest és el nostre consell preferit). Sigui quin sigui el teu estat d'ànim, un bon llibre sempre és la millor medicina. A sota trobaràs algunes propostes que faran oblidar-te d'aquest fatídic dilluns.

Si res d'això ha funcionat i el teu humor segueix tan blau com un cel d'hivern, recorda que demà és el Dia Internacional de l'Abraçada. El nostre t'ho donarem per avançat.