Entra | Registra't

Actualitat

Dia de les escriptores

Dia de les escriptores.

Benvingudes i benvinguts a la VII edició del Dia de les Escriptores! Amb aquest dia es reivindica la labor i el llegat de les dones que han escrit al llarg de la història. Una cosa que ja t'hem explicat, entre d'altres, gràcies a la nostra campanya Elles compten.


"Un any més –avança Ana Santos Aramburo (directora de la Biblioteca Nacional d'Espanya)–  recuperem la paraula de dones escriptores que en els seus textos reflecteixen sentiments, cerques i lluites. Dones valentes l'obra de les quals, en moltes ocasions, ha estat ignorada. Rescatar avui la seva veu és un acte de justícia i reconeixement cap a totes elles".

El tema triat enguany és «Abans, durant i després de les guerres». Gràcies als testimoniatges de moltes dones podrem gaudir de l'escolta de textos de dramaturgues, novel·listes, periodistes, líders mediambientals, professores... Autores tan indispensables com Elena Fortún, Montserrat Roig o Almudena Grandes, però també tan necessàries com Aida Cartagena PortalatínNellie CampobelloAlaíde Foppa o María Elena Walsh.

Si vols saber més sobre les activitats que es faran durant aquesta jornada consulta el web

https://diadelasescritoras.bne.es/