Entra | Registra't

Actualitat

Dia dels pares i les mares

Celebra-ho amb nosaltres

Que importants que són les mares i els pares. Cap dels dos més important que l'altre. Cadascú al seu paper. Són un gran suport, són seguretat, contribueixen al nostre desenvolupament intel·lectual, emocional, sexual i psicològic.
Jollibre tenim pares i mares molt diferents. Des d'una mare que va guanyar molts premis fins a un pare a qui li va canviar la vida per culpa de Jakob, el seu fill, passant per una mare atípica que no mostra molt d'amor cap a la seva filla, sense oblidar el pare pirata i la mare que va en la teva ajuda. Tenim pares i mares que van d'aquí cap allà escapant d'una maligna organització i fins i tot n'hi ha que es declaren en vaga. Però el que sí que és segur és que totes i tots han fet que les seves filles i fills siguin com són perquè són els qui ens ensenyen dels nostres encerts i els nostres errors.
I, a més, si voleu que la lectura també sigui un moment familiar no deixeu de visitar la nostra zona família. Allà podreu gaudir de la lectura en família amb activitats, treballs manuals, jocs ... i tot de forma senzilla i gratuïta.