Entra | Registra't

Actualitat

Ecolectors. El canvi creix en els llibres

ECOLECTORS. El canvi creix en els llibres

- Nous treballs manuals sostenibles -

Som el que llegim, la suma de les històries que ens han arribat i que s’han quedat com a part de la nostra pròpia biografia. Cada llibre és una llavor que germina en nosaltres. I amb cada llibre, creixem. Les bones històries estimulen la imaginació, que impulsa els infants a aprendre de manera significativa, a observar, a escoltar, a fer-se preguntes, a pensar. Així, la literatura es converteix en un vehicle per debatre sobre el món i per descobrir el sentit de la vida. En Jollibre recol·lectem idees, proposem lectures que emocionen, diverteixen, eduquen, provoquen i transformen. Perquè la lectura no sols ens aporta vitalitat, sinó que ens dona claus per descobrir totes les respostes que necessitem si volem canviar el que no ens agrada i fer del nostre món un lloc millor, més sostenible. I cada llibre deixa i deixarà en els lectors i les lectores una petjada invisible però palpable. SOM ECOLECTORS

El canvi creix en els llibres.

AGENDA 2030

L'agenda 2030 és un compromís universal que estableix una visió transformadora cap a la sostenibilitat econòmica, social i ambiental, finalitat de la qual és caminar conjuntament cap a una societat més igualitària. 

A Jollibre assumim el repte de participar en aquest compromís mitjançant la lectura. 

ECOLECTURES


Cada llibre, una llavor. Un planter, un munt de llibres per a sembrar el canvi. Et presentem una selecció de llibres que treballen els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Grup Promotor
Ecolectures Voramar
Grup Promotor Voramar

LECTURES RECOMANADES


Grup Promotor
Voramar
Lectures per a la pau: Grup Promotor Lectures per a la pau: Voramar

RECURSOS


Grup Promotor
Voramar
Treballs manuals
Infografia: Grup Promotor Infografia: Voramar Treballs manuals
Treballs manuals sostenible - Grup Promotor
Treballs manuals sostenible - Voramar
Treballs manuals sostenibles - Grup Promotor Treballs manuals sostenibles - Voramar

CARTELLS


Cartell 1 Cartell Cartell Cartell 2

REPTE LECTOR


Descobreix a quina tribu ecolectora pertanys.

Què cal fer per poder participar?

És molt senzill, només has de tenir llavors o llegums i moltes ganes de fer d'aquest món un lloc més sostenible! Com més ajudis el teu planeta, més i millor viurà la gent en ell. Aquest n’és el premi i serà la teva motivació.

La teva missió és fer-te amb les màximes llavors possibles per a demostrar al món que ets un excel·lent Ecolector. Per això, només has de completar els diferents reptes que tens al tauler, són ells els qui et donaran les llavors. Els reptes estan organitzats per nivells que depenen del teu grau d'implicació i dificultat de la prova:

- Heroi de la casa (1 llavor per repte aconseguit)
- Membre honorífic del teu barri (2 llavors per repte aconseguit)
- Estrella de la classe (3 llavors per repte aconseguit)
- Llavors del poder (10 llavors per repte aconseguit)

Si a més d'aquests desafiaments que et proposem en duus a terme uns altres per a afavorir els Objectius de Desenvolupament Sostenible, et convidem que els comparteixis amb la resta a través de les xarxes socials utilitzant l'etiqueta #SomEcolectors.

Grup Promotor
Ecolectures Voramar
Grup Promotor Voramar

ARTICLES


 Article

MANIFEST


La lectura com a motor de canvi

Manifest

El canvi creix als llibres

#SomEcolectors