Entra | Registra't

Actualitat

Els nostres dos finalistes!

Maria Carme Roca i Pep Molist finalistes als Premis Atrapallibres 2021-2022

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) va presentar els guanyadors del Premi Atrapallibres 2021-2022, uns premis que tenen el ferm propòsit d'estimular en els infants la lectura i la imaginació. 

Des de Jollibre volem donar l'enhorabona a tots els premiats, ja que els llibres seleccionats són d'una indubtable qualitat. 

Voleu saber quins han estat els nostres dos finalistes

  1. Sense filtres de Maria Carme Roca, una història d’intriga, embolics, malentesos i molt d’humor. Des que ha fet els tretze anys, a l’Anton li surt tot del revés. A més, ja no és un secret l’enamorament que sent per la seva professora. Ho sap tothom! Ell creu que la culpa la té la Greta, la seva raríssima veïna. L’Anton està convençut que li ha llançat una mena de maledicció: «Prepara’t pels tretze!», li va dir pel seu aniversari. És normal que et diguin això? No. És possible que una xifra et canviï la vida? Doncs sí.
  2. Tocar el cel amb els dits de Pep Molist, un llibre de poemes plens de tendresa i sensibilitat, delicadament il·lustrat amb uns dibuixos encantadors que faran gaudir a petits..., però també a grans! I és que qui no ha volgut alguna vegada tocar el cel amb els dits? Qui no té un grapat de somnis? Tots ho hem desitjat, tots en tenim i de vegades és ben fàcil d'aconseguir! A Tocar el cels amb els dits hi trobaràs expressions que adquireixen un significat diferent i que no són el que semblen si les entenem des de la mirada fresca dels infants.

Encara no els coneixes? Som-hi!