Entra | Registra't

Actualitat

Halloween 2020

Halloween amb Jollibre

Esteu preparats i preparades per a la Nit de les ànimes? En Jollibre tenim un grapat d’històries terrorífiques per passar una nit entre fantasmes, bestioles, vampirs i bruixes!

Si vols descobrir que els vampirs existeixen i que són molt més divertits del que penses has de llegir les pàgines d’El vampiret d’Angela Sommer-Bodenburg. La por i l'humor no són imcompatibles, per això també sempre podeu ser "Bruixots per un dia" de la mà de Teresa Broseta.

Saps que els fantasmes també s’enamoren? Descobreix com el fantasma més brut i fastigós de tots s’enamora entre les pàgines de Fantasmàtic

Coneixeu Palma? És una bruixa escabellada que ajuda a tot el món, però va tan atabalada que fins i tot els cabells se li han esvalotat... I si voleu un personatge diferente, teniu la Bruixa dels Ullots, que perd el seu anell màgic. Com podrà ara practicar màgia? Per recuperar-lo, demana ajuda al fantasma Desdentat i a la calavera Kokis. Ho aconseguirà?

I si després de totes aquestes lectures tens alguns malsons pots vèncer les teues pors amb Tens una cita amb la por.

No oblides descarregar les nostres lectures per a fer un mos i el pòster terrorífic per a decorar la teua aula o habitació! 

Grup Promotor
Halloween Voramar
Grup Promotor Voramar