Entra | Registra't

Actualitat

Jollibre a la Plaça del Llibre de València

Jollibre serà present a la 9a Plaça del Llibre, dintre del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura de la Generalitat Valenciana, que es celebrarà del 27 d’octubre a l'1 de novembre la plaça de l'Ajuntament de la Ciutat de València.

La Plaça del llibre, juntament amb la Fira del Llibre, és un dels esdeveniments culturals més importants en la nostra llengua. Comptarà amb una extensa i diversa proposta d'activitats per a totes les edats, entre les quals Jollibre tindrà participació destacada dintre de la literatura juvenil, afavorint així el contacte directe entre escriptors i lectors primerencs. Enguany, a més, si no podeu visitar el recinte però voleu col·laborar-hi, la Plaça del Llibre posa a la vostra disposició la Llibreria Virtual, més de 12.000 títols i per suposat, els llibres de tots els actes de la Plaça, que podràs comprar de forma totalment àgil. Un dels grans atractius d'aquesta fira és la gran presència d'actes enfocats en els més joves, amb una programació que fa caure de cul!

La presència de Jollibre dins del marc de la Plaça del Llibre és una meravellosa oportunitat per a presentar gran el catàleg de l'editorial, tant els nous com els d'escriptors consagrats, així com l'equip gràfic que il·lustra els nostres llibres.