Entra | Registra't

Actualitat

Llançament de Jollibre en la Fira del Llibre de València

Som el que llegim. Som llibres

Després de la presentació del nou segell de literatura infantil i juvenil per a l’àrea mediterrània a Barcelona i a Palma, Jollibre presenta la seua col·lecció a València, en el marc de la 52a Fira del Llibre. I ho fa amb un catàleg inicial de 47 títols que inclou referents nacionals i internacionals de la literatura infantil i juvenil, com ara Roald Dahl, Angela Sommer-Bodenburg, Christine Nöstlinger, Gemma Pasqual i Escrivà, Carles Cano, Joan Pla, Mercé Viana, Francesc Mompó, Esperança Camps, Teresa Broseta, Carles Cortés, Silvestre Vilaplana, Maria Jesús Bolta...

Jollibre és un projecte literari que aposta per la qualitat i el compromís amb la millor literatura infantil i juvenil en valencià; que creu en la lectura com a font de reflexió i de plaer a través de la creació i la recreació d‘universos; i que ofereix gèneres, obres i temàtiques per als lectors de hui i de sempre.

Junts recorrerem un llarg camí, que va començar fa anys i que ara continuem amb més il·lusió i força que mai, guiats pel convenciment que la lectura ens constitueix com a individus i ens permet relacionar-nos amb els altres per intentar construir un món millor.

Benvinguts a Jollibre! Esperem que tots els lectors troben el llibre que busquen, el que desitgen, el que ha sigut pensat per a ells expressament.