Entra | Registra't

Actualitat

Maite Carranza guanyadora del 23è Premi Personatge Jove

L'escriptora catalana guanya el guardó amb "Una bala per al record"

Ambdós premis de literatura tenen la finalitat d’aconseguir el major nombre de lectors i lectores possible entre els infants i joves de les edats a qui van destinats. Els propis nens esdevenen Jurat dins de cada centre o biblioteca, on es creen grups de discussió de les lectures i es recullen les votacions. D’aquesta manera es vol donar valor i veu a l’opinió dels infants i joves com a lectors, estimular la seva formació literària i oferir-los l’opció de convertir-se en Jurat d’un premi que va més enllà del seu centre escolar o biblioteca.

El lliurament dels Premis tindrà lloc al Teatre Condal de Barcelona. El dilluns 3 de juny a les 10:00h i comptarà amb la presència de diverses personalitats, els autors i/o editors guardonats i uns 600 infants i joves dels 6500 que hi ha participat.

Durant l’acte també s’anunciaran les obres finalistes de la propera edició dels Premis, a la que ja es podran començar a inscriure els centres educatius, les biblioteques, i a partir d’ara també, les llibreries que ho desitgin.