Entra | Registra't

Actualitat

Presentació Jollibre

Presentació Jollibre

Santillana presenta Jollibre, un nou segell de literatura infantil i juvenil en català

El segell llança 44 títols en llengua catalana i un projecte per a docents

Els temps han canviat. Han aparegut noves maneres de llegir, nous suports de lectura i noves maneres de relacionar-se entre lectors, compartint un territori comú i un estil de vida i de ser a través dels llibres. És per aquest motiu que comença a caminar Jollibre,el nou projecte de literatura infantil i juvenil de SANTILLANA per a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, un segell que “aposta per la qualitat literària i el compromís, el gaudi, la reflexió, la creació i la recreació de nous universos imaginaris, i que pretén fer visible la millor literatura per a nens i joves en llengua catalana”, afirma Maite Malagón, directora editorial.

Jollibre neix amb un catàleg inicial de 44 títols, que inclou referents internacionals com ara Roald Dahl, Michael Ende i Gianni Rodari, i autors consagrats de la literatura infantil i juvenil, com Maria Carme Roca, Care Santos, Miquel Arguimbau, Jordi Sierra i Fabra, Francesc Miralles, etc. Entre les primeres novetats trobem: Pere i el llop,d’Ayesha L. Rubio; Els mitjons de l’ogre,de M. Carme Roca; Les fades són calbes,de Cinta Arasa; L’amic de paper,de Caterina Valriu; Doctor, el nostre fill llegeix. És greu?, de Miquel Arguimbau, i Vampira. Ser o no ser. Aquest és el dilema,de Gemma Pasqual i Escrivà. Un catàleg que continuarem construint progressivament amb els millors autors del panorama literari en llengua catalana, amb sèries adequades a cada edat, temàtiques i gèneres variats per a lectors diversos, i obres d’actualitat que permeten gaudir de la lectura, apropar-nos a la nostra cultura i reflexionar sobre el món en què vivim.

Jollibre potenciarà el contacte permanent amb els lectors i els mediadors (docents, llibreters i família) a través de la seva pàgina web i dels seus perfils en xarxes socials, per compartir experiències, recomanacions de lectura... En definitiva, afermar-los com a membres actius d’una comunitat lectora.