Entra | Registra't

Actualitat

Premi Joaquim Maite Carranza, Premi Joaquim Ruyra de Narrativa Juvenil

L'escriptora barcelonina aconsegueix un nou premi al seu palmarés 

Un cop més, Maite Carranza aconsegueix britllar amb llum pròpia. L'escriptora de Barcelona ha aconseguit ara el Premi Joaquim Ruyra de Narrativa Juvenil amb "L'alè del drac". Un any ple de satisfaccions i de títols individuals, doncs la nostra escriptora ve de guanyar el Premi Crítica Serra d'Or de Narrativa Juvenil amb "Una bala per al record" (Jollibre), la història d'en Miquel, de tretze anys, qui creu que el seu pare, un miner republicà, ha mort al front. 

Tots els premis

En l'edició d'aquest any, la 68, el Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions ha estat per a Víctor García Tur per l'obra "El país dels cecs".

El Premi Muriel Casals de Comunicació se l'han endut Jaume Roures i Tatxo Benet, per la "qualitat periodística dels seus projectes empresarials i per la seva voluntat d'aprofundiment democràtic" amb iniciatives com el diari "Público" i els documentals "Las cloacas de Interior", "20-S" i l'organització del centre internacional de premsa del referèndum de l'1-O.

El Premi Josep M. Folch i Torres de Novel·les per a Nois i Noies ha estat per a Núria Franquet amb "La Liang dins del quadre".

El Premi Joaquim Ruyra de Narrativa Juvenil l'ha guanyat Maite Carranza amb "L'alè del drac".

El Premi Carles Riba de Poesia se l'ha endut Carles Rebassa amb el llibre de sonets "Sons bruts".

El periodista finlandès Pertti Pesonen s'ha endut el Premi Internacional J. B. Cendrós.

https://www.ccma.cat/324/jordi-cabre-premi-sant-jordi-duna-nit-de-santa-llucia-marcada-pel-presos/noticia/2892978/