Entra | Registra't

Actualitat

Què saps de Cinta Arasa?

Amb l’objectiu d’apropar-nos una mica més als lectors hem engegat aquesta sèrie de petites notícies biogràfiques sobre alguns dels nostres autors. 

Cinta Arasa escriu des que tenia onze anys, i per tant, abans de fer o pensar qualsevol altra feina mai va dubtar en què aquesta n’era una. No obstant això va estudiar Ciències Polítiques i treballa en la gestió de projectes internacionals de fons europeus (ja veieu, tenim als millors amb nosaltres). Aquesta, doncs, serà l’altra feina de la nostra autora. A la seva segons feina l’autora troba dues coses contraposades: una rutina força marcada, amb moltes hores tancada al despatx però també un espai on escriure i fer anàlisis de la problemàtica social i econòmica. També li permet viatjar, i gràcies als seus viatges ha conegut persones i històries molt interessants.

Amb certa voluntat de canvi, l’autora ens diu que, per desgràcia, l’altra feina li ocupa més temps que no la d’escriptora. Així, les vacances i les tardes lliures se les blinda per poder escriure, passi el que passi. Aquesta són, doncs, els moments de llibertat absoluta en què té la sensació, més que a qualsevol altre moment, de trobar el seu lloc al món. 

Amb nosaltres ja té dues obres publicades, i desitgem que siguin les primeres de moltes!