Entra | Registra't

Actualitat

Què saps d'Isaac Palmiola?

L'autor d'Una oportunitat per al Nívan (Cròniques de la Champions Interplanetària) ens ha explicat algunes curiositats sobre ell. 

1. Els seus llibres s'han traduït a idiomes tan diferents com el xinès, el japonès, el turc, el lituà, el noruec o el grec.

2. Mesura 1,85 i un dels seus somnis era convertir-se en jugador de bàsquet professional. Amb vint centímetres més, bona punteria i moviments més coordinats ho hauria aconseguit.

3. Una mestra de primària li va dir que ser escriptor era molt difícil i es va sentir com un guerrer quan va tornar a trobar-la molts anys després amb uns quants llibres publicats sota el braç.

4. Li encanta el futbol i reconeix que algunes vegades aquest esport pot arribar a ser tan emocionant com un bon llibre.

5. Mai guanyava els concursos literaris de l'institut, però va continuar escrivint i ara té més de vint llibres publicats i un munt de fidels lectors.

6. La seva estació de l'any preferida és l'estiu perquè pot anar amb xancletes i no ha d'aparellar mitjons.

7. Li encanten els llibres, les pel·lícules i les sèries de fantasia i ciència-ficció. Li hauria agradat escriure El Senyor dels Anells.

8. Es va passar els estius d'universitat treballant com a vigilant nocturn en una fàbrica dotze hores al dia i sis dies per setmana per poder llegir llibres i guanyar alguns calés. Per sort mai van entrar a robar!

9. És llicenciat en filologia i va estudiar guió audiovisual. Abans de convertir-se en escriptor va treballar en sèries i pel·lícules de ficció, on va aprendre alguns trucs per donar ritme a les seves històries.

10. Li encanta viure aventures perilloses, però només quan llegeix o escriu llibres. Prefereix passar el seu dia a dia tranquil i sense sobresalts al seu pis de Barcelona, ​​calentet a l'hivern i fresquet a l'estiu.