Entra | Registra't

Actualitat

Setmana del Llibre en Català

Jollibre serà present, per primera vegada, a la SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ, la 35 edició de la qual se celebrarà els dies 8 a 17 de setembre, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

La Setmana és un dels esdeveniments culturals més importants en llengua catalana. Comptarà amb una àmplia proposta d’activitats de tot tipus (presentacions, recitals, itineraris literaris, xerrades...) que, de ben segur, contribuiran a estimular i a promoure la lectura en català i que, d’altra banda, afavoriran el contacte directe i la relació entre editors, llibreters i lectors .
En l’edició d’enguany se superarà el nombre d’expositors presents.

La literatura infantil i juvenil serà una de les protagonistes de la Setmana del Llibre en Català, ja que un terç de les activitats s’adreçaran al públic infantil i juvenil, i hi haurà 28 novetats editorials entre les quals hi trobem títols de Jollibre com En Bernat, el gat afamat, de Cinta Arasa; El cavallet de fusta, de Joan de Déu Prats; Vampira, de Gemma Pasqual; o Alfabet de futur, d’Esperança Camps.

La presència de Jollibre a la Setmana del Llibre és una magnífica oportunitat per presentar tot el catàleg de l’editorial, tant els títols que es mantenen del fons històric d’Alfaguara / Grup Promotor com els nous, oberts a escriptors consagrats i a nous talents de la literatura infantil i juvenil i la il·lustració.

Un catàleg organitzat per franges d’edat amb obres, gèneres i temàtiques per a tots els gustos i amb una àmplia oferta de recursos educatius i multimèdia .Títols pensats, en definitiva, per a tothom: nens i nenes, docents, mares i pares…

Des de Jollibre estem encantats de pertànyer a la “petita ciutat, innovadora i sostenible, de la lectura, el llibre i les revistes en català” que és la Setmana del Llibre en Català.

Més informació: http://www.lasetmana.cat/