Entra | Registra't

Actualitat

Triomfal trobada de Silvestre Vilaplana a Alcoi

L'autor valencià va causar gran expectació amb la seua tornada a Alcoi. 

Tornar a casa sempre comporta tenir els sentiments a flor de pell, i és que aquest escriptor és un dels més llegits dintre del panorama valencià. Les seues obres han estat premiades pel Premi Alfons el Magnànim, Premi de poesia d'Elx, Premi Ciutat de Torrent... i molts altres premis que ens ocuparien més d'un parell de pàgines. Alcoi sempre ha estat la seua casa, literalment, i tornar per veure la Casa de la Cultura plena de gom a gom va ser quelcom que l'autor difícilment podria explicar amb poques paraules. 

L'autor tornava a casa per tindre una trobada molt especial amb el llibre "Llibres amb perfum de sang", un novel·la que barreja crims i literatura, ja que la única pista per resoldre un crim és l'aparició de llibres al seu costat. La lectura, en aquest cas I NOMÉS EN AQUEST CAS, resultarà una arma molt perillosa. 

Silvestre va mostrar el seu vessant més personal, quan encara no escrivia i va decidir començar a jugar amb les paraules. Ara, després de molt títols, l'autor recordava com era el procès de creació de les primeres novel·les i com són actualment. 

Amb 4 portaveus fent de vertaders periodistes, l'escriptor es va sentir com en una entrevista a la televisió, amb ganes de pasar-s'ho bé i de reflectir el seu entusiasme per la lectura als espectadors, i ho va aconseguir de debó.

 

Enhorabona Silvestre, per aquest llibre, per la feina d'escriptor i pels èxits que han vingut i els que encara falten per vindre!