Entra | Registra't

Esdeveniments

10 curiositats sobre l'Àngel Burgas

Avui us portem 10 curiositats sobre l'Àngel Burgas, autor de "Barcelona Escape Room", una novel·la on es juga una partida perillosa plena de delinqüència, conflictes morals, personatges de dues cares i adrenalina.

  1. Les seves novel·les per a joves parteixen sempre de tres temes que li interessen molt: qüestions socials, humor i thriller.
  2. Li encanta l'art (és llicenciat en Belles Arts) i des de sempre ha descobert un paral·lelisme entre escriure una novel·la o relat i pintar un quadre o fer un dibuix.
  3. Li agrada llegir davant del mar. Ho fa a l'estiu i a l'hivern.
  4. Dos llocs on el trobareu com a mínim un cop l'any: el Baix Aragó (província de Terol) i París.
  5. Per tradició familiar (ballarines i professores de ballet) sempre ha tingut contacte amb el món de la dansa. Està molt inspirat per l'obra de la coreògrafa Pina Bausch.
  6. És força ordenat i observador. Li interessa veure com és la societat on viu: els encerts i els errors; allò que funciona i allò que no. Para atenció en la gent més vulnerable.
  7. Com a professor (de plàstica!) té relació amb nois i noies des de 1992. És feliç en saber que exalumnes seus han fet carrera en el món de la creació (l'actor Ivan Massagué, l'escriptor Use Lahoz o el guionista de TV Jaume Buixó). També ha tingut una guanyadora de Gran Hermano!
  8. Des de 1988 ha escoltat, escolta i escoltarà sempre la música de Prince.
  9. Com a actor, escriptor i director, ha treballat en teatre des de ben jovenet. Darreres experiències: "Der Prozess" de Kafka, amb l'Ensemble Aleman i "F.U.T.U.R", premi Guillem Efak. Experiència inoblidable: haver treballat frec a frec amb Rosa Maria Sardà durant uns mesos.
  10. Una experiència de vida que no s'esborra: haver viscut dos anys i mig a Berlín (Alemanya). Quan va caure el mur ell hi era!