Entra | Registra't

Esdeveniments

40è aniversari Grup Promotor

A Grup Promotor estem de celebració, ens acompanyes?

Grup Promotor va néixer a Barcelona el 18 d'abril del 1979. Els seus fundadors formaven part del moviment pedagògic que des dels anys seixanta treballava per a la recuperació de la cultura catalana i de l'ensenyament del català i en català. Alguns d'aquells mestres i pedagogs, aglutitants al voltant d'Òmnium Cultural i sota la direcció de JOaquim Arenas Sampera, van ser els promotors de la iniciativa que va donar nom a l'editorial. Amb tot, les arres jurídiques les trobem cap a la fi del franquisme, quan l'any 1972 es fundà Oidà, editorial lligada al moviment escolta i a l'educació en el lleure. Va ser també l'any 1979 que es va signar un acord de coedició amb Santillana, una aliança que es va acabar segellant l'any 1982 amb la finalitat de sumar forces, experiència, valors... al servei de l'educació a Catalunya i el foment de la llengua catalana. 

Quaranta anys després, volem celebrar aquestes quadre dècades de bona feina amb una festa el proper 30 d'abril, a les 19.00 h, a la Sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans (carrer del Carme, 47, Barcelona). 

Gràcies per ser al nostre costat, perquè quaranta anys sense uns lectors que ens tornin l'estima hagués estat impossible. Ens ho mereixem, t'ho mereixes. Ens hi veurem?