Entra | Registra't

Esdeveniments

Dia Internacional de l'Astronomia

Sabies que se celebra dues vegades l'any? L'altra data és el 7 de maig però ambdues tenen el mateix objectiu: acostar l'astronomia a la gent comuna.
L'astronomia és la ciència que estudia l'estructura i composició dels cossos celestes, com a estrelles, planetes, meteorits, forats negres i altres fenòmens que es troben en l'univers.
D'entre totes les ciències, és una de les més antigues perquè va sorgir quan els homes van deixar de ser nòmades i van passar a establir-se en un lloc geogràfic.
Molts filòsofs van decidir fixar la seva mirada cap als cels, amb la finalitat de respondre la gran incògnita que encara avui dia mou a l'home, qui soc, d'on provinc i quin és el meu propòsit o destinació. A això se'n va dir cosmogonia, i d'ella van sorgir els déus i els seus mites.
Però el millor és que vegis això i molt més en La gran explosió on trobaràs resposta a molts dels misteris i interrogants relacionats amb l'univers. Sona interessant, no? Perquè obre aquest llibre i pensa, imagina i investiga. NO TE'N PENEDIRÀS...