Entra | Registra't

Esdeveniments

El "Tirant lo Blanc" triomfa de nou

El clàssic del cavaller valencià Joanot Martorell torna al panorama literari més viu que mai!

Els esforços que hem fet des de Jollibre per aconseguir traduccions són incansables. Roald Dahl va ser una inversió que el lector infantil i juvenil ha sabut apreciar. Tant és així que ara us presentem un clàssic que mai mor: "Tirant lo Blanc" de Joanot Martorell.

En paraules de l'H.C Laura Borràs: "Mai abans com en el Tirant hem accedit --literàriament parlant-- al món de la intimitat. Les portes de les cambres de les donzelles s'obren de bat a bat en l'espai de l'escriptura per mostrar-nos --a nosaltres, lectors-- fins els secrets més ocults. Entrem a l'interior de les cambres més privades i ens fiquem al bany i, fins i tot, entrem al llit dels personatges". 

La proposta que us oferim en aquest volum emfatitza la vigència de l'obra que, com veureu, és: "excessiva i total, novel·la de novel·les que va fer dir a Cervantes que els cavallers hi eren humans, pel seu realisme; alhora és capaç de les més absolutes exageracions i desmesures. Hiperbòlica i real, Tirant lo Blanc esquitxa amb les espurnes del desig i la concupiscència totes les dimensions de la vida".

L'única forma de mantenir viva la flama de Joanot Martorell és llegint la seva gran obra. Els clàssics ho són per la vivència temporal, i això està en les nostres mans.

I tu, vols endinsar-t'hi? https://www.jollibre.com/libro/tirant-lo-blanc