Entra | Registra't

Esdeveniments

whatsapp-image-2018-03-13-at-080853.jpeg

whatsapp-image-2018-03-13-at-080853.jpeg

Els kilòmetres de les lletres

Vine a conèixer com és un dia literari amb la nostra escriptora, Gemma Pasqual.

Sovint tenim la concepció que la vida d'un escriptor és estar en solitud, sense cap tipus de distracció i una mica aïllat del món. Canviem el xip

Quan torneu a pensar d'aquesta manera mireu quins dies té la nostra escriptora Gemma Pasqual. S'aixecà de bon matí amb la il·lusió de visitar tres col·legis en un dia per a presentar el seu llibre: Marina. Les obres de Gemma Pasqual sempre tenen un component ètic que, pel que ens conten els professors, és el que més agrada. En aquesta història el valor fonamental és la intolerància a la societat, barrejada dintre d'una història d'amor i amistat. 

Els primers afortunats, els alumnes de l'IES Maria Moliner del Port de Sagunt, al Centre Cívic. Els segons serien els alumnes de l'IES Puçol i, per últim però no més important, l'alumnat de l'escola La Masia, de Museros. 

Malgrat la distància entre elles, hi havia un mateix component que els unia: la predisposició amb la qual varen rebre l'autora. Sempre amb algun voluntari per fer preguntes, amb persones animades i amb ganes de conèixer i, sobretot, amb la intenció de demostrar que la lectura de Maria havia resultat una bona idea. No direm com se sentia l'autora, simplement mireu la seua cara entre tanta expectació: ÉS UN POEMA!