Entra | Registra't

Esdeveniments

ESPERANÇA CAMPS

Esperança Camps il·lusiona amb "Alfabet de futur"

L'escriptora de Menorca va tancar la representació de les escriptores de Jollibre a la cinquena edició de la Plaça del llibre.

Esperança Camps, autora de l'obra "Alfabet de futur", es va reunir amb els alumnes de l'IES Blasco Ibáñez de Cullera. Al cor de València, a l'enigmàtic edifici al CC Octubre, va tenir lloc la trobada entre la nostra escriptora i l'alumnat del centre de Cullera. Amb la timidesa que caracteritza als alumnes de 2n cicle d'ESO, encuriosits per conèixer a una escriptora de prop, les preguntes varen arribar per tots els llocs. Esperança, encantada de veure l'acceptació que va tenir la seva lectura, no va dubtar a fer riure a tothom que hi participava. L'autora va parlar, no només d'aquest llibre, sinó de tota la producció literària, que trenca l'estil amb una obra dirigida a un públic juvenil. 

Tothom estava encantat, una conversa fluida, fins al punt que, quan ja passava un quart de l'hora, encara quedaven mans en l'aire cercant saber més de la nostra escriptora. La menorquina, que no defugia cap pregunta, es va anar amb un somriure de galta a galta, tanmateix com els alumnes i, essent sincers, com a qualsevol que va estar a la trobada.