Entra | Registra't

Esdeveniments

Gemma Pasqual a la Fira del Llibre a València

L'escriptora valenciana gaudeix del reconeixement que es mereix allà on viatja

Gemma Pasqual ho torna a fer. Ja n'és costum. La seua Rosa de paper cada cop acumula més i més lectors. L'altre dia va ser el torn de la Fira del Llibre de València, un espectacle de cultura que cada any resulta més atractiva entre els valencians. 

Així doncs, la nostra escriptora valenciana per excel·lència es va trobar a la caseta de la llibreria Fan Set, que resulta ser quelcom semblant a la seua casa pel fum d'hores que es passa al Centre Cultural Octubre. 

La sorpresa que hem tingut amb el llibre va ser tremenda perquè no només el compren els lectors més primerencs sinó que la gent que vol entrar dintre del món d'Estellés també ho fa. Així doncs, aquesta Rosa de paper és un homenatge al poeta de Burjassot a qui tant li deu la literatura catalana, o així ho entén la Gemma Pasqual, una gran lectora estellesiana. 

Com veiem, entre escriptors tot són somriures, i més si t'envoltes de poetes de pes com és en Marc Granell, a qui aprofitem per a saludar des de l'editorial Jollibre; l'Àngels Moreno, Premi Maria Mercè Marçal de poesia 2017 o Inma López guanyadora del XXXII Premi Manuel Rodríguez Martínez Ciutat d'Alcoi.