Entra | Registra't

Esdeveniments

Gemma Pasqual gaudeix d'una trobada molt especial

L'escriptora valenciana mai descansa i cada cop són més les escoles que la llegeixen.

La Gemma mai descansa, agafa una maleta carregada de llibres i el seu millor somriure i viatja per totes les escoles que requereixen la seua presència. El passat dimarts dia 13 va visitar els alumnes de tercer de l'IES Sixto Marco d'Elx per presentar la seua obra "L'últim vaixell" (Premi Samaruc). 

El llibre, ambientat a Alacant, segur que va ser especial per l'alumnat, que veu el seu territori reflectit en l'obra que estan llegint, afegint així major il·lusió.

Gemma no va estar a soles en cap moment, al contrari, ella era el centre d'una taula formada per tres companyes i un company que van fer de fil conductor, i que van deixar a la Gemma bocabadada amb les noves generacions. Hi havia temps per a tot, per a històries personals i professionals i per a les curiositats literàries de la Gemma, com de quina forma neixen els seus personatges. Les anècdotes van començar i mai més es van aturar, apropant a la nostra autora a uns alumnes que es veien il·lusionats en veure a tota una escriptora a prop d'ells. 

Podeu veure la Gemma Pasqual ací i ací, fent el que millor sap fer, gaudir de la literatura juvenil