Entra | Registra't

Esdeveniments

Gemma Pasqual triomfa entre l’alumnat de Salesianes Alacant

L’autora de “La rosa de paper” ha tornat a apropar als més petits la figura de Vicent Andrés Estellés. 

Les Salesianes d'Alacant varen rebre a la nostra escriptora amb els braços oberts. Els petits lectors varen rebre a Gemma amb una vestimenta particular: eren pintors i escriptors del segle XX. No sabem si algú d'ells es convertirà en un escriptor o pintor de fama mundial però sí que sabem que tenen gran futur com a periodistes perquè les preguntes que feien eren pròpies de persones d'edat més avançada.

La nostra escriptora va gaudir de la seua presència, es va sentir com a casa mentre els alumnes li feien preguntes sobre la seua vida personal i professional. Ells es van mostrar interessats en aquesta antiga programadora que va fer el gran pas a convertir-se en una de les escriptores referents de la literatura juvenil i infantil.

La sorpresa més gran vindria al final de la xarrada, on els alumnes li ensenyaren a l'escriptora uns dibuixos que ells mateixos havien fet, amb alguns dels estils avantguardistes més destacats de la història de l'art, com poden ser el cubisme o el futurisme.

Amb gent així és molt fàcil treballar, tot plegat, els alumnes van aprendre molt de Gemma, però tingueu per segur que Gemma també ho va fer dels alumnes.

Moltes gràcies a les profesores que fan possible aquestes estones tan emocionants!