Entra | Registra't

Esdeveniments

Jollibre i Santillana Grup Promotor patrocinen el XIV certamen literari escolar en Llengües d'origen

Santillana Grup Promotor i Jollibre patrocinen aquest certament literari promogut per Amics Unesco Barcelona que està dirigit als infants i adolescents de Catalunya amb voluntat d'ajudar a conèixer i respectar la diversitat cultural i lingüística.

Amics UNESCO Barcelona promou, des de fa catorze anys, aquest certamen literari que s'adreça a tots els adolescents de Catalunya amb voluntat de conèixer, respectar, i valorar la diversitat cultural i lingüística dels alumnes de les nostres escoltes. Aquest certamen no busca un reconeixement cultural, sinó un foment d'aquesta, del diàleg i de la pau, mitjançant temes per a propiciar la reflexió i augmentar la curiositat i els dots creatius dels nens i nenes que hi participen.

La pluralitat, tanmateix com la multiculturalitat, són eixos en els quals hem de vertebrar a la societat, començant des dels més petits fins als més majors. Així mateix també hem de fer possible que els alumnes nouvinguts tinguin l'oportunitat de fer conèixer i de compartir la riquesa cultural que els és pròpia. Així doncs, els escrits es presenten en qualsevol llengua d'origen dels participants, tanmateix com en català. Aquest tret ha marcat totes les participacions d'aquest certamen.

El Certamen Literari Escolar en Llengües d'Origen té l'objectiu de ser una eina de contacte entre la cultura i els mestres, per tal que siguin un intermediari entre la literatura i els infants i joves.

Ací us deixem el link per veure les bases: http://www.amicsunescobcn.cat/certamen-literari-escolar-en-llengues-dorigen-2018-2019/