Entra | Registra't

Esdeveniments

Jordi Sierra i Fabra distingit amb la Creu de Sant Jordi

L'escriptor català guardonat amb el premi que otorga el Govern. 

Segons el Govern de la Generalitat de Catalunya, els motius que han portat al guardó han estat diversos: "Pel conjunt de la seva obra en el camp de la literatura infantil i juvenil, traduïda a vint-i-cinc idiomes, que ha obtingut nombrosos premis i figura en els programes escolars a Catalunya, l’Estat espanyol i Amèrica Llatina. I també per la seva tasca d'estudi de la música del nostre temps i la creació de diverses revistes especialitzades de rock. La fundació que porta el seu nom promou la creació literària entre els joves i fomenta el plaer de la lectura en aquest sector." Un premi de gran prestigi, merescut, i que l'acompanyarà d'ara endavant com a escriptor.

Ací us deixem les seves obres que, sens dubte, han estat el motiu d'un dels premis de major prestigi dintre de la societat catalana.

https://www.jollibre.com/autores/jordi-sierra-i-fabra 

Si voleu conèixer la resta dels guardonats, us deixem el link del Govern: http://www.govern.cat/pres_gov/govern/ca/grans-reptes/transicio-nacional/307192/govern-distingeix-creu-sant-jordi-31-personalitats-24-entitats.html