Entra | Registra't

Esdeveniments

1e51558e-b626-4908-9cde-52a49e878a5d.JPG

1e51558e-b626-4908-9cde-52a49e878a5d.JPG

Una Vampira per les Illes Balears

La "Vampira" de Gemma Pasqual viatja fins a les Illes Balears.

Si una cosa té Gemma Pasqual, és la seva disponibilitat. Tot i ser una dona que sempre està recorrent el país de punta a punta, té clar les seves preferències. No, ni de lluny són els negocis ni els llibres, sinó els lectors. Direm (sense voler ofendre a cap altre escriptor) que ningú es mou més que ella, sempre amb un somriure, sigui a l'hora que sigui i on sigui. 

Amb aquest somriure nerviós que la caracteritza, Gemma va agafar les maletes i va aterrar a Palma amb la maleta plena de felicitat i il·lusions. Així arriba ella, amb una petita sorpresa per sembrar el pànic a les Illes, una vampira!! 

"La Vampira" és l'últim llibre de la nostra valenciana, una novel·la de capítols curts, molt breus i ben escrits, amb unes clares indicacions de data i lloc que faciliten la comprensió dels lectors primerencs. L'obra comença d'una forma directa, amb la desaparició d'una nena petita de 5 anys, al Raval, per una dona misteriosa de negre. Nens, aneu amb compte quan Gemma vagi vestida de negre, que un dia, de tant que us estima, us portarà a la maleta de les ganes que té de passar més temps amb vosaltres!

Avui visitava l'IES Felanitx, al curs de 2n d'ESO. Un grup nombrós de nens i nenes molt participatius, amb la lliçó ben apresa i, pel que semblava, amb moltes ganes de poder tenir contacte amb l'escriptora valenciana. Un cop acabada la intervenció (on els protagonistes han estat els alumnes), ha començat la roda de preguntes que ha deixat clar que entre aquest grup hi ha més d'un periodista de futur. A més a més, després han pogut compartir unes paraules amb Gemma, qui ha signat tots els exemplars que ha volgut amb els components que duia a la maleta: felicitat i il·lusió